Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB American Express Diners ViaBill MobilePay Apple Pay Google Pay

Opskrift: Lakrids Rugbrødslagkage.

Opskrift: Lakrids Rugbrødslagkage.

0,00 DKK


stk.
  • God kundeservice - Ring 20 99 81 45
  • Hurtig levering
  • 90 dages returret på metalfigurer og brugskunst

Lakrids-nyfortolkning af den gamle sønderjyske rugbrødslagkage. Du bliver ikke skuffet!

Tænd ovnen på 175 grader, varmluft. Blommer og hvider deles, hvorefter hviderne piskes stive. Vend forsigtigt lakridspulver, rørsukker og blommer i hviderne (lidt ad gangen) og til sidst valnødder, rugbrød og bagepulver. Hæld dejen i en smurt springform (20-25 cm i diam.) og bag den i ca. 30 min.
Når kagen er afkølet, skæres den igennem til to bunde. Mascarpone røres op med lakridssirup, og lægges sammen med bananskiverne og lagkagebundene. Lagkagen toppes til sidst med lakridspulver og drops, og er klar til servering.

Ingredienser
(6-8 portioner)

Rugbrødsbunde:
6 æg
200 g finthakket mørkt rugbrød
uden kerner
200 g rørsukker
1 tsk. bagepulver
100 g hakkede valnødder
2-3 tsk. Raw Liquorice Powder

Fyld:
2 bananer i skiver
400-500 g mascarpone
2-3 spsk. Sweet Liquorice Syrup
el. Salty Liquorice Syrup

Pynt:
2-3 tsk. Raw Liquorice Powder
15 stk. knuste Raw Liquorice Drops

Kunder der har købt dette produkt har også købt