Lakrids, fløde og et strejf citron - voilà! Årets absolut bedste lakridsis.
Pisk æggeblommerne og rørsukker til en luftig masse. Vend herefter lakridspulver og revet citronskal i. Fløden piskes stiv og vendes også i æggeblommerne. Hæld isen op i en egnet frysebøtte eller benyt en ismaskine. Kommes isen i fryseren skal der røres 3-4 gange i løbet af den første time. Ved den sidste omrøring kan tilsættes lakridssirup, for en fin stribet effekt og en endnu bedre smagsoplevelse. Forvent at indfrysningen tager ca. 4 timer afhængigt af fryseren.
Ingredienser
(ca. 1 liter is)
4 past. æggeblommer
125 g rørsukker
½ l fløde
3 tsk. Raw Liquorice Powder
1 tsk. revet økologisk citronskal
Evt. 2 spsk. Salty Liquorice Syrup el. Sweet Liquorice Syrup
Kunder der har købt dette produkt har også købt

